100% GENNEMTESTET - 100% GARANTI - ENKELT & HURTIGT
Det her er til dig, der ikke helt har fået styr på CSR, bæredygtighed, klima, FNs Verdensmål m.v.....
Kunne du tænke dig at blive guidet til  at tjene mange penge på CSR og bæredygtighed - UDEN at købe dyre konsulenter?
Er du sikker på, at du tjener penge på CSR og bæredygtighed lige nu?
 • Ved du hvad du kan tjene penge på?
 • ​Kender du dine risici for at havne i en shit storm og dermed måske miste dine kunder?
 • ​Ved du hvad konkurrenterne er i gang med?
 • ​Leder du efter en nem proces, som guider dig i mål?
 • ​Vil du gerne prøve at arbejde struktureret med CSR uden at skulle risikere en masse penge?
 • ​Vil du gerne vide, at den nye løsning er afprøvet i masser af andre virksomheder med succes?
 • ​Har du deltaget i et utal af CSR gå-hjem-møder, seminarer og projekter - uden den store succes?
 • ​Har du forgæves forsøgt at finde en CSR konsulent - uden at det kostede en bondegård?
 • ​Har du selv forsøgt at lave en CSR strategi uden at det sådan helt lykkedes?
Dette er en besked til alle de ambitiøse ledere af virksomheder, der selvfølgelig gerne vil arbejde struktureret med CSR og bæredygtighed for at tjene flere penge, men ikke rigtigt kan komme ordentligt i gang...
Hej, mit navn er Dennis Thaagaard. Jeg er direktør og grundlægger af Sustainor - et konsulenthus, der har hjulpet masser af små og større virksomheder med at strukturere, implementere og kommunikere deres version af CSR og bæredygtighed - med stor succes.

Her er nogle af de virksomheder og brands vi har været så priviligerede at hjælpe:

Jeg vil gerne vise dig nogle af de ting, du har brug for at vide om CSR og bæredygtighed!

Faktisk er det største problem, du står overfor lige nu:

En helt naturlig mangel på erfaring med implementering af CSR og bæredygtighed.

Men det er ikke det vigtigste. Det er faktisk værre! Ved du hvorfor?

Fordi du selvfølgelig ikke kan få denne erfaring før du implementerer CSR med succes første gang! Og hvor skulle du øve dig? Der er jo ingen legeplads at øve sig på!

Det betyder, at du ikke kan udnytte fordelene fra det store fokus på bæredygtighed og dermed overhale dine konkurrenter.

Og værst af alt, så har de fleste dygtige og ambitiøse virksomhedsledere en forestilling om, at det er bedst at vente på, at markedet og kunderne skal fortælle, hvad du skal gøre indenfor bæredygtighed. Men det er ikke sandt - i hvert fald ikke hvis du vil fortsætte med at have en god forretning!


MANGEL PÅ VIDEN
Det kræver en del viden at få styr på din indvirkning på samfundet - dvs. dit samfundsansvar. Og det kræver endnu mere at finde ud af, hvad det kan betale sig for dig at gøre. Denne viden har du helt naturligt ikke, da CSR og bæredygtighed er et nyt område for alle - og sikkert også for dig!

MANGEL PÅ VÆRKTØJER
For at du skal kunne skabe dig et overblik over din proces og alle de oplysninger du skal indsamle, er det nødvendigt med nogle gode og enkle værktøjer (såsom excelark, word-skabeloner mv). Dem har du aldrig haft brug for før, så dem har du med garanti ikke.

Dette er situationen for de fleste af vores kunder, når de starter på rejsen mod en CSR optimering! Og sikkert også for dig?!

Men heldigvis har vi nu fundet en løsning på dit problem!
Vi har fundet ud af, hvordan du kan lave den bedste CSR strategi - UDEN at have erfaring!

Vi har nu løsningen på at UNDGÅ DYRE KONSULENTER!

Vi kan nu give dig en MEGET ENKEL, HURTIG OG BILLIG METODE til at få styr på CSR og bæredygtighed!

...og det vil jeg gerne fortælle dig om!
Men før vi kommer ind på det, så vil jeg gerne dele en kort historie med dig ...
Jeg grundlagde firmaet Sustainor i 2013. Inden da havde jeg studeret økonomi og forretningsudvikling (cand.merc. og MBA), og havde været CEO for bl.a. nogle TDC og DSV datterselskaber. I nogle år arbejdede jeg i Udenrigsministeriet, og hjalp store udenlandske virksomheder ind i Danmark. Sideløbende havde jeg en karriere som reserveofficer i Forsvaret.  Alt dette gjorde mig ret stærk til at håndtere store projekter, og udvikle forretningsmodeller og virksomheder.

Efter at jeg i et par år i Sustainor havde hjulpet en række virksomheder med at opbygge deres CSR strategi, så de kunne tjene penge på det, begyndte interesserede kunder pludseligt at vælte ind hos mig.

Det var dejligt bekræftende og selvfølgeligt også godt for mit firmas økonomi. Men sagen var, at jeg manglede tid - der var dybest set for mange klienter og få timer at gøre godt med...

Det store problem var, at jeg ikke kunne følge med den voksende efterspørgsel fra virksomheder, der ville arbejde med mig. Jeg var nødt til at lade potentielle kunder finde andre løsninger. Det betød, at jeg bogstaveligt talt mistede en masse indtægter, og jeg ville virkelig gerne hjælpe virksomhederne. Sustainors mission er nemlig at gøre virksomheder så bæredygtige, som det kan betale sig for dem at være! Så det skar i mit hjerte hver gang jeg måtte takke nej til en opgave.

Jeg havde prøvet at ansætte mig ud af dette. Men det er ikke nemt både at skulle oplære nye ansatte, finde nye kunder, lave kvalitetssikring og servicere kunderne samtidigt. Efter en periode hvor jeg bogstaveligt talt havde penge med på arbejde hver måned, opgav jeg at vækste ved at ansætte konsulenter.

Så skete der noget uventet....
Jeg opdagede en annonce på facebook fra en gut, der snakkede om hvordan man kunne hjælpe mange flere kunder på samme tid - og samtidig øge værdien for kunderne!! Det lyder måske lidt banalt, men jeg opdagede her konceptet online-programmer!

Med det samme blev det klart for mig, hvordan jeg kunne udvikle et onlineprogram om CSR og bæredygtighed, og jeg opdagede, hvordan jeg kunne hjælpe mange mange flere virksomheder - og endda levere en meget højere værdi til hver kunde!

Min plan var nu at konvertere mine almindelige CSR konsulentydelser til et online-program.

Så vi begyndte at udvikle kursusmaterialet med præsentationer, forklaringer og skabeloner. Men vi stoppede ikke der.

Vi lavede derefter et online netværk, så alle de virksomheder vi hjælper kan inspirere hinanden, og få svar på deres spørgsmål løbende.

Derefter optog vi videoerne og gjorde materialet klar til at blive offentliggjort.

Det betød at vi i sidste ende kunne give større værdi til alle vi hjælper for en brøkdel af prisen vi plejede at tage (faktisk giver vi langt over 90% rabat!)

Vi kalder programmet for ”Sustainor Organiser”.

Med Sustainor Organiser kan vi nu betjene vores community af virksomheder døgnet rundt med den højeste kvalitet og den største effekt på deres finansielle resultat. Jeg kan fokusere på at udvikle programmerne og dermed gøre det bedre og bedre, og konstant give alle mere værdi!

Og det er derfor, jeg er så glad for at dele dette med dig, så du også kan få del i de mange fordele i Sustainor Organiser!
Hvordan ville det være hvis din virksomhed have 100% styr på CSR og bæredygtighed, og tjente mange penge på det - nu og for altid?
 • Du ville have de mest loyale, glade og effektive medarbejdere!
 • ​Til hver ledige stilling ville du kunne vælge og vrage mellem alle de bedste talenter!
 • ​Du ville have en kø af folk, der kom til dig og BAD OM at blive kunder hos dig!
 • ​Du ville have reduceret dine omkostninger til energi, materialer og personale betragteligt!
 • ​Du ville altid blive positivt omtalt i medierne og være et forbillede i din branche!
 • ​Du ville have potentielle investorer liggende på deres knæ for at få lov at investere i din virksomhed!
 • ​Ideerne til nye produkter og koncepter ville sprøjte ud i et fantastisk samarbejde mellem dine ansatte, kunder og leverandører!
 • ​Du ville have branchen højeste overskudsgrad - og de gladeste ejere!
 • ​Du ville være pavestolt over at være en del af en virksomhed, der faktisk gjorde en stor positiv forskel for verden!
...ikke den værste fremtid at forestille sig, vel? :-)
Så her er hvad jeg har til dig i dag ...

Hvis du er ambitiøs virksomhedsleder, der virkelig har brug for at implementere CSR og bæredygtighed på en klog måde, men ikke kan komme i gang, så er her den løsning, du har ledt efter ...
SUSTAINOR ORGANISER!!!
Sustainor Organiser hjælper dig med at:
 • ​Udvikle og implementere din første CSR strategi, så du kan overhale dine konkurrenter på markedet
 • ​Få et overblik over alle dine positive og negative påvirkninger på samfundet, så du kan sove trygt, og roligt besvare alle spørgsmål fra kritiske journalister
 • ​Fastholde dine nuværende medarbejdere og tiltrække nye talenter ved at skabe en følelse af mening, så du dermed kan opbygge det perfekte team
 • ​Gøre din virksomhed mere robust og dermed mere attraktiv for nuværende og nye investorer
 • ​Skære ned på omkostninger til energi, materialer og personale, så du kan forbedre din økonomiske bundlinje hvert år
 • ​...og meget, meget mere!

Og bedst af alt ...
Du vil begynde at se resultater med Sustainor Organiser efter meget kort tid, og det koster mindre end en middag til fire på en god restaurant.

Så hvis du er klar til at arbejde struktureret med CSR og bæredygtighed for at tjene flere penge, skal du have fokus på dette:

Bæredygtighed eksploderer i disse år, og de fleste af dine konkurrenter planlægger sikkert lige nu, hvordan de kan stjæle dine markedsandele ved at arbejde med CSR...

Hvis du handler hurtigt, kan du sikkert nå at overhale dine konkurrenter og blive en stærk markedsleder!

Og for at det ikke skal være et spørgsmål om du har råd, så har vi i øjeblikket kappet over 90% (ni-nul!) af den pris af, som det burde have kostet!
Her er hvad du får når du køber Sustainor Organiser...
Lektion #1
Opstart af program (værdi: DKK 4.970)
Du får en introduktion til programmet Sustainor Organiser med de enkelte moduler, mulighed for hjælp, online netværk og  webinarer. Denne lektion giver dig sikkerhed for, at du bruger Sustainor Organiser på den helt rigtige måde, og dermed får det bedst mulige udbytte. 
Lektion #2
Introduktion (værdi: DKK 4.970)
Du får en introduktion til CSR, bæredygtighed og de andre begreber. Vi organiserer desuden din indsats og laver en CSR projektplan. Det betyder, at du begynder at få en dybere forståelse af området, og dermed kan træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed.
Lektion #3
Samfundsansvar (værdi: DKK 4.970)
Vi gennemgår hvad det vil sige at have et samfundsansvar, og hvordan vi finder ud af hvad det er. Dette gøres via en interessentanalyse og en værdikæde- og risikoanalyse. Og du finder således ud af, hvad din omverden forventer af dig. Dette giver dig en rigtig god mavefornemmelse af, hvad du skal sigte mod i dit arbejde med bæredygtighed. 
Lektion #4
Handlemuligheder (værdi: DKK 4.970)
Denne lektion fokuserer på de handlinger du kunne tage for at opfylde omverdenens behov og ønsker. Det gør vi gennem en konkurrentanalyse, en world-class analyse, en selvevaluering og en gap-analyse. Du får dermed en bruttoliste af relevante CSR handlinger, og bliver dermed sikker på, at du ikke har overset vigtige CSR områder.
Lektion #5
CSR strategi (værdi: DKK 4.970)
Den næste opgave er at sikre, at vi vælger kun at lave de handlinger, som giver os en bedre økonomi. Denne lektion giver dig via en række analyser et godt overblik over de rigtige CSR handlinger - altså dem du udvikler din virksomhed på. Alt dette sættes op i en grafisk CSR strategi, og vi vælger hvilke af FNs Verdensmål du skal arbejde med. Dette gør dig skarp og parat til at fortælle omverdenen om dit arbejde med bæredygtighed.
Lektion #6
CSR implementering (værdi: DKK 4.970)
Denne lektion beskriver de mest gængse handlinger indenfor bæredygtighed. Du får dermed et rigtigt godt overblik over hvad andre virksomheder gør, og hvad der dermed kunne være relevant for dig.
Desuden hjælper lektionen dig igang med dine egne projekter.
Lektion #7
CSR kommunikation (værdi: DKK 4.970)
Vi gennemgår de mest almindelige måder at kommunikere CSR på. Det omfatter både den årlige CSR rapport, dine websites, den interne kommunikation, sociale medier og den øvrige markedsføring. Du får dermed en god forståelse for de mulige tilgange til CSR kommunikation, og kan høste værdien af de tiltag du har sat i verden. Det kunne være flere kunder og gladere og mere effektive medarbejdere.
Lektion #8
Den videre proces (værdi: DKK 4.970)
Når du er igennem første runde af Sustainor Organiser, skal du hvert år opdatere din plan, dine mål og din kommunikation. Vi ser derfor på, hvordan du går fra implementering af et nyt CSR projekt til at det bliver daglig drift. Du får en rigtig god forståelse af udviklingsmulighederne, og vi giver nogle hemmeligheder til, hvordan du bliver endnu skarpere!
Hvis du køber Sustainor Organiser her på siden, har vi valgt at smide disse bonusser med i kurven - helt gratis!

Disse kan du ikke få gratis andre steder.
Bonus #1:
17 state-of-the-art templates

Værdi:   17 templates á DKK 999 = DKK 16.983

Indhold
 • Template 1: CSR organisering
 • Template 2: CSR projektplan
 • Template 3: Interessentanalyse
 • Template 4: Risikoanalyse
 • ​Template 5: Konkurrentanalyse
 • ​Template 6: World-class analyse
 • ​Template 7: Selvevaluering
 • Template 8: Gap-analyse
 • ​​Template 9: Bruttoliste
 • Template 10: Forretningsstrategi
 • Template 11: Taktisk interessentanalyse
 • Template 12: Blue ocean analyse
 • Template 13: Væsentlighedsanalyse
 • Template 14: Strategisk grundlag
 • Template 15: FNs Verdensmål
 • Template 16: Fokusområder
 • Template 17: Indsatsområder
Fordele
 • Du behøver ikke at lave dine egne templates
 • ​Baseret på 100-vis af CSR implementeringer (best practice) og er dermed af højeste kvalitet
 • Giver dig et meget mere struktureret CSR grundlag end alle dine konkurrenter
...og det betyder at:
 • Du hurtigere kan klare implementeringen (hurtigere end dine konkurrenter og giver dig dermed en konkurrencefordel)
 • Du bedre kan klare implementeringen (bedre end dine konkurrenter og giver dig dermed en konkurrencefordel)
 • Du kan tjene flere penge og få økonomisk frihed
Bonus #2:
“25 case studies: Sådan tjente vi masser af penge på at implementere CSR”

Værdi:   DKK 399

Indhold
 • 65 siders e-bog i pdf format
 • ​Omfatter 25 forskellige brancher
 • ​Beskriver alle de handlinger de lavede
 • ​Viser deres finansielle resultater fra CSR
Fordele
 • Beviser at CSR kan anvendes med økonomisk fordel i alle brancher, alle lande og alle størrelser virksomheder
 • ​Giver dig masser af inspiration til hvad du kan lave indenfor CSR
 • ​Kan anvendes til at vise dine kolleger, at CSR er en super god måde til at tjene flere penge
...og det betyder at:
 • Du overhaler dine konkurrenter
 • ​Du tjener flere penge
 • ​Du får mere økonomisk frihed
Bonus #3:
17 enkle vejledninger til templates

Værdi:   17 x DKK 399 = DKK 6.783

Indhold
 • Template 1: CSR organisering (vejledning)
 • Template 2: CSR projektplan (vejledning)
 • Template 3: Interessentanalyse (vejledning)
 • Template 4: Risikoanalyse (vejledning)
 • ​Template 5: Konkurrentanalyse (vejledning)
 • ​Template 6: World-class analyse (vejledning)
 • ​Template 7: Selvevaluering (vejledning)
 • Template 8: Gap-analyse (vejledning)
 • ​​Template 9: Bruttoliste (vejledning)
 • Template 10: Forretningsstrategi (vejledning)
 • Template 11: Taktisk interessentanalyse (vejledning)
 • Template 12: Blue ocean analyse (vejledning)
 • Template 13: Væsentlighedsanalyse (vejledning)
 • Template 14: Strategisk grundlag (vejledning)
 • Template 15: FNs Verdensmål (vejledning)
 • Template 16: Fokusområder (vejledning)
 • Template 17: Indsatsområder (vejledning)
Fordele
 • Selvom du er CSR nybegynder kan du sagtens bruge templatene
 • ​Baseret på 100-vis af CSR implementeringer (best practice) og dermed af højeste kvalitet
 • ​Giver dig et meget mere struktureret CSR grundlag end alle dine konkurrenter
...og det betyder at:
 • Du hurtigere kan klare implementeringen (hurtigere end dine konkurrenter og giver dig dermed en konkurrencefordel)
 • Du bedre kan klare implementeringen (bedre end dine konkurrenter og giver dig dermed en konkurrencefordel)
 • Du kan tjene flere penge og få økonomisk frihed
Bonus #4:
Hvordan får du dine ansatte til at elske bæredygtighed?

Værdi:   DKK 399

Indhold
 • 32 sider e-bog i pdf format
 • ​Omhandler alle relevante områder af hvordan du får dine ansatte til at elske CSR og bæredygtighed
Fordele
 • Du får den nødvendige viden for at kunne involvere og motivere dine kolleger og ansatte
 • ​Du får den perfekte procesbeskrivelse
 • ​Du får den perfekte beskrivelse af de handlinger du skal tage for at komme i mål
...og det betyder at:
 • Du hurtigere kan klare implementeringen (hurtigere end dine konkurrenter og giver dig dermed en konkurrencefordel)
 • Du bedre kan klare implementeringen (bedre end dine konkurrenter og giver dig dermed en konkurrencefordel)
 • Du kan tjene flere penge og få økonomisk frihed
Bonus #5:
Lukket VIP Forum kun for "sustainors"!

Værdi:   DKK 999 pr måned

Indhold
 • ​Adgang for dig og ALLE dine kolleger (du bestemmer!)
 • ​Adgang for alle medlemmer af Sustainor Organiser programmet generelt
 • ​Faciliteret af CSR eksperter fra Sustainor
Fordele
 • Få svar på alle dine CSR spørgsmål
 • ​Få den nyeste CSR information fra CSR eksperter
 • ​Få inspiration fra virksomheder fra din egen og andre brancher
 • ​Brug VIP forummet til at uddanne hele din virksomheds CSR gruppe
...og det betyder at:
 • Du overhaler dine konkurrenter
 • Du tjener flere penge 
 • Du får mere økonomisk frihed
Bonus #6:
Månedlig konsulentstøtte
(online webinarer)

Værdi:   DKK 999 pr måned

Indhold
 • 2 timers online live spørgerunde med mig selv eller en kollega i en lukket gruppe hver måned​
 • ​Adgang til alle tidligere sessioner på lukket VIP forum
 • ​Adgang via link
 • ​Pdf fil om "”Sådan anvender du webinaret nemt – selvom du er helt nybegynder”
Fordele
 • Nemt at komme på fra alle steder og alle devices
 • ​Du behøver ikke at have teknisk kendskab for at være med
 • ​Du bestemmer selv om du vil sige noget eller blot lytte
 • ​Du bestemmer selv om du vil være anonym eller vise navn, firma, foto/video
 • ​Du kan få svar på alle dine CSR relaterede spørgsmål
 • ​Du bliver opdateret på de nye tendenser indenfor CSR
 • ​Du bliver inspireret af andre virksomheders arbejde med CSR både fra din egen branche og fra andre brancher
 • ​Du kan bruge dette til hele dit CSR team
 • ​Du kan bruge sessionerne som en del af din interne CSR uddannelse af dine kolleger
 • ​Du kan løbende tilføje nye kolleger til sessionerne
 • ​Du bestemmer selv hvornår du vil se og høre sessionerne, da de altid er tilgængelige
...og det betyder at:
 • Du får implementeret en skarp CSR profil og tiltrækker kunder, talenter og investorer hvis du har behov for det
Samlet værdi

Værdi:   DKK 64.324 + DKK 1.998 per måned

Så du får altså ubegrænset adgang til Sustainor Organiser og kan inden ret længe have din nye CSR strategi parat!

Det eneste sted du kan få denne special pris er her
- ikke andre steder!

Dette specialtilbud gælder ikke evigt!

Vi udvikler løbende vores produkter, og derfor kan vi ikke love, at denne pris bliver ved med at være gældende.
Så derfor vil nu være det bedste tidspunkt at slå til på!

30 dages garanti
 - fuld tilfredshed eller alle pengene tilbage!

Hvis Sustainor Organiser ikke guider dig til at udvikle og implementere din egen CSR strategi, så du kan løbe fra dine konkurrenter; og hvis Sustainor Organiser ikke giver dig et overblik over dine risici, så du kan sove trygt om natten, og hvis Sustainor Organiser ikke gør det lettere for dig at fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere...
....så giver vi dig alle pengene tilbage. Uden at stille spørgsmål. Vi er så sikre på, at du vil blive glad for Sustainor Organiser, at vi gerne tager HELE risikoen på vores skuldre. Du har dermed INTET at tabe og til gengæld ALT at vinde!
Beslut dig nu før det er for sent!

Start på Sustainor Organiser i dag!
Hvis du køber Sustainor Organiser i dag får du en afprøvet og enkel proces, der guider dig til at udvikle din helt egen professionelle CSR strategi!

Og du får masser af relevant bonusmateriale oven i hatten!

Og du er aldrig alene - brug det eksklusive online CSR netværk med andre der er i samme båd som dig eller længere i processen. Der er masser af hjælp og inspiration at hente!
Her er et samlet overblik over
ALT det du får
når du køber SUSTAINOR ORGANISER!
 • ​8 lektioner der dækker hele CSR implementeringsprocessen (værdi: DKK 39.760)
 • Bonus #1: 17 state-of-the-art templates (værdi: DKK 16.983)
 • Bonus #2: “25 case studies: Sådan tjente vi masser af penge på at implementere CSR” (værdi: DKK 399)
 • Bonus #3: 17 enkle vejledninger til templates (værdi: DKK 6.783)
 • Bonus #4: "Sådan får du alle dine kolleger om bord og får dem til at elske CSR!" (værdi: DKK 399)
 • Bonus #5: Lukket VIP Forum for "sustainors" (værdi: DKK 999 per måned)
 • Bonus #6: Månedlig konsulentstøtte (online webinarer) (værdi: DKK 999 per måned)
Samlet værdi:
DKK 64.324 + 1.998/md

Lige nu får du alt dette for

kun DKK 4.970 + DKK 99/md
(alle priser er i DKK ex. moms)

FAQ

Kan jeg opsige abonnementet?
Ja, du kan opsige abonnementet uden varsel. Så der er praktisk tages ingen risiko for dig her.
Hvorfor er det så ufatteligt billigt?
Der må da være noget helt galt, for prisen er ALT for lav i forhold til alt hvad jeg får med? - tænker du helt sikkert! Og jo, vi har en bagtanke med at få dig til at købe Sustainor Organiser programmet så vanvittigt billigt. Vi tænker nemlig, at hvis vi kan give dig en masse værdi og hjælpe dig til at få din første CSR strategi i dette program - så vil du have mere! Og du vil have mere fra Sustainor! Og derfor har vi udviklet et udvidet forløb, som du kan overveje når du har implementeret Sustainor Organiser. Så jo - vi har en klar bagtanke med at få dig til at købe Sustainor Organiser så billigt :-)
Skal jeg starte med det samme?
Du skal træffe en beslutning om at købe Sustainor Organiser. Men det er helt op til dig hvornår du starter. Og i hvilket tempo du implementerer det. Du har fuldstændig styr på din tid og arbejder på CSR og bæredygtighed når det passer ind i DINE planer!
Hvor lang tid har jeg adgang til Sustainor Organiser?
Sålænge du betaler det meget lave månedlige abonnement, har du adgang.
Kan jeg få personlig rådgivning?
Ja, det kan du. Når du har købt og betalt Sustainor Organiser på næste side, så vil du få tilbudt vores accountability pakke. Her vil vi ringe dig op hver 14. dag i 5 måneder, så vi er sikre på at du kommer i mål!
Er det nemt at finde lektionerne?
Ja, alle filer og dokumenter ligger på et lukket forum hvor du har adgang hele tiden. Det er enkelt og nemt at finde det du leder efter her. 
Kan mine kolleger også få lov at kigge med?
Ja da - alle dine kolleger kan se med. Du kan sende deres email til support-sodk@sustainor.eu. Så vil vi sørge for at de bliver inviteret. Og det er HELT gratis! Det kræver blot at deres maildomæne er det samme som dit (fx @maildomæne.dk).
Kan jeg bruge Sustainor Organiser til intern uddannelse?
Ja, det vil da være en god ide. Så kan alle relevante kolleger få den samme baggrund. Og når der kommer nye kolleger til kan du jo bare give dem adgang også. Det koster ikke ekstra :-)
Step #1: Contact Information
Step #2: Shipping Address

Secure Payment

All orders are through a very secure network. Your credit card information is never stored in any way. We respect your privacy...
Step #3: Check out
Item
Price
$0.00
Credit Card Number:
CVC Code:
Expiry Month:
Expiry Year:

One Time Offer - Only $37: People always wonder: "What happens if I build a funnel, and it FLOPS?” Don’t worry (Most people's do the first time...)! At last year’s Funnel Hacking Live, I gave a special workshop called Funnel Audibles. It shows you a simple process to take ANY funnel that’s broken, and turn it from a ‘zero’ to a ‘HERO’! Click YES to get the training, plus the transcripts and companion workbook that will walk you through how to do a funnel audible on your own funnel now for just $37! (This offer is not available ANYWHERE else on the market!)

Item
amount
Dynamically Updated
$XX.00